hurlumhey

Birgit'ens blok
Home » Håndarbejde » Passap-træf

Passap-træf

April 24th, 2008 Posted in Håndarbejde

Endelig havde jeg en torsdag formiddag, hvor jeg kunne komme til Passap-træf ved Birthe på Filippavej (www.passap.dk). Rigtig hyggeligt! Og vi fik ordnet strikkemaskinen, det viste sig at det bare vaer nogle nåle og nogle støtter der skulle skiftes, så nu kører den så fint, så fint, igen:-)

Samtidig fik jeg inspirartion og tips til nogle flotte mønster. Det drejer sig om “zigzag-boble” mønsteret, som jeg kalder det, og “sømands-boble” mønsteret, til begge mønstre fik jeg billeder af de tilhørende diagrammer.

Her er “zigzag-boble” mønsteret:

zigzag-bobler.jpg

zigzag-bobler_diagram_.jpg

Nøøøøøj, det blir sjovt at rode med maskinen, når der bliver lidt luft i programmet:-)

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.