hurlumhey

Birgit'ens blok
Home » Håndarbejde » Cykelslange-smykker

Cykelslange-smykker

September 14th, 2008 Posted in Håndarbejde, Smykker

Jeg er blevet helt tosset med at flette smalle strimler af cykelslange. Strimlerne klipper jeg manuelt ud af slangegumiet, og slangerne får jeg nede fra den rare cykelhandler.

På billedet har jeg bikset fletningerne ind i nogle metal-endestykker, ved at lime dem fast. -og Vupti, så har man et halssmykke eller et armbånd.

5.jpg

61.jpg

7.jpg

I øvrigt helt overflødigt at sætte en lås i armbåndet, for slangegummiet er jo vældig elastisk. -Men jeg har endnu ikke kunnet finde nogle rør, af passende tykkelse og længde, som man kan føje de 2 ender sammen inden i. Hvis nogen kender (internet-) steder, hvor man kan skaffe sig sådan nogle mini-rør (eller måske nogle perler), så giv endelig lyd.

Lige nu går jeg så og spekulerer over hvordan man fletter en rund fletning i en ring, med kun en enkelt strimmel. -Det ville da passer rigtig godt til hals- og håndledssmykket:-) .

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.