hurlumhey

Birgit'ens blok
Home » Håndarbejde » Mønsterdiagrammer ved maskinstrikning

Mønsterdiagrammer ved maskinstrikning

January 27th, 2009 Posted in Håndarbejde, Maskinstrik

Jeg har et problem, i forbindelse med at lære min fine gamle Passap strikkemaskine at kende. Det opstår når jeg vil følge de strikkemønsterdiagrammer, hvor jeg BÅDE skal have aktive og inaktive støtte OG aktive og inaktive nåle. Jeg har efterhånden afprøvet vældig mange af alle de mønstre, hvor man benytter sig af aktive og inaktive støtter, bl.a. forkortede rækker og diverse AX-mønstre. Men som sagt; når der også skal være inaktive nåle, så kommer jeg til kort.

Herunder ses et eksempel på et diagram, som jeg gerne vil sætte maskinen op til.

billede-67

Jeg har fået forskellige forslag til hvordan jeg skal indstille maskinen, efter at jeg har slået masker op på begge senge. -Det må jeg lige eksperimentere lidt med. Men gode forslag modtages stadig med kyshånd!

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.