hurlumhey

Birgit'ens blok
Home » Håndarbejde » Min Passap-maskine

Min Passap-maskine

January 27th, 2009 Posted in Håndarbejde, Maskinstrik

Her er et billede af min fine gamle Passap strikkemaskine. Jeg vil vældig gerne i kontakt med andre (lokale?) Passap-strikkere, så vi ka udveksle erfaringer og opskrifter:-) -Og jeg vil også vældig gerne på sigt have investeret i cool udstyr til den; motor, hulkort-apparat eller andre funky ting;-) Lad min endelig høre fra dig, hvis du ligger inde med sådanne dele.

rc3b8d-passap-maskine_fra-sidenrc3b8d-passap-maskine

One Response to “Min Passap-maskine”

  1. […] at udnytte de 2 senge på min fine, gamle Passap, kan man strikke v-møsnter: Det skulle jeg seføli prøve, og resultatet er vist på billedet […]

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.