hurlumhey

Birgit'ens blok
Home » Fagligt mm » Synopsis til håndarbejdseksamen: BLUES

Synopsis til håndarbejdseksamen: BLUES

March 10th, 2009 Posted in Fagligt mm, Håndarbejde

billede-78

Jeg fik da vist aldrig uploaded synopsis for min håndarbejdes-eksamen, som jeg ellers bestod for et års tid siden. Den uorden er der nu rettet op på:-)(Blues)

Det skal siges at jeg “strammede buen” max med denne synopsis. Det hedder sig jo at den skal være på 5 sider, men da jeg er en meget visuelt orienteret person, og meget gerne ville have figurer med i opgaven, valgte jeg at fokusere på kriteriet for antallet af anslag i stedet (jeg mener at grænsen var ved 2800, og denne grænse var jeg meget tæt på!). Omend det gik godt for mig, så kan jeg ikke anbefale det til andre at være så grænse-udfordrende i synopsis-udformningen.

Til selve eksamenen havde jeg lavet en powerpoint-præsentation, med proces-beskrivelse, teoretiske argumenter of overvejelser omkring gennemførsel af undervisningsforløb i praksis (den bliver uploaded “lige-om-lidt”, skal lige have den fundet frem og komprimeret).

Se mere om mit eksamensprojekt: Denim-kjole, Penalhuse, piratos-taske.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.