hurlumhey

Birgit'ens blok
Home » Fagligt mm » Seminarie-eksamener

Seminarie-eksamener

June 17th, 2009 Posted in Fagligt mm

Har da helt glemt at skrive at jeg fornylig har været til et par seminarie-eksamener, nemlig i de pædagogiske fag; Skolen-i-samfundet (SIS) og Psykologi. SIS var jeg oppe i 1 1/2 døgn efter at vi var ankommet til Dk igen, efter vores 2 ugers  tur til Boston/USA. Og da jeg, meget mod sædvane, havde det mega-varmt på fly-hjemturen, og derfor ikke fik sovet, havde jeg et gedigent jet-lag. Liv og jeg havde skrevet synopsis om “Seksualundervisning i folkeskolen”, men havde vist fokuseret lidt for meget på den historiske udvikling, på bekostning af de pædagogiske aspekter. -Så det gav et 7-tal. I psykologi havde jeg skrevet om “Tilknytningsteori og urolige børn i folkeskolen”, og det gik vildt godt til eksamen; et smukt 12-tal. Dejligt at gå på barsel på!

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.