hurlumhey

Birgit'ens blok
Home » Håndarbejde » Betræk til Klippan sofa

Betræk til Klippan sofa

June 24th, 2011 Posted in Håndarbejde, Indretning

Ikeas Klippan sofa er en sand klassiker, der er SKABT til at passe sig ind i et hjem. Ud over at man kan købe sofaen i forskellige varianter, kan man også købe løse betræk, afhængig af Ikeas aktuelle kollektion.

Her kan man se de forskellige betræk, der har været gennem tiden:

http://www.ikeafans.com/home/ikea-klippan-sofachild-friendly-durable-and-easily-refurbished-and-green/

Der er også websteder, hvor man kan købe special-betræk, både til Klippan sofaen, og til andre af Ikeas sofaer f.eks. Bemz. Her se nogle af de forskellige (grønlige) betræk, man kan vælge mellem ved Bemz:

Endelig kan man jo også forsøge sig med at sy selv. Jeg har været igang med at estimere stofforbrug, i dette indlæg, og har været i Up-to-date for at købe noget af deres lækre kvadrat stofrester (her lagt løst på vores Klippan):

20110624-104530.jpg

2 Responses to “Betræk til Klippan sofa”

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.