hurlumhey

Birgit'ens blok
Home » Håndarbejde » Fan af AOH – Alt om Håndarbejde RETRO

Fan af AOH – Alt om Håndarbejde RETRO

April 5th, 2012 Posted in Håndarbejde

Jeg har arvet en bunke bedagede ‘Alt om Håndarbejde’-blade, fra 80’erne og start-90’erne. At bladre i dem er et utrolig glædeligt gensyn; disse blade har jeg bladret igennem UTALLIGE gange, i mine teenager-år. De har inspireret mig, både den gang som nu, og har i høj grad været med til at præge min kreativitet.
Idag er bladene, udover at være en svært behagelig ‘walk-on-memory-lane’ og en masse interessant baggrundsstof, et sjovt retro-input, med mange sjove ideer og modeller, der snildt kan bruges i dagens modebillede.
Jeg glæder mig til at dykke meget mere ned i bladene, og lege med farver, former og kombinationen i tankerne og i virkeligheden:-)

Find mere om AOH-retro på denne AOH retro underside. Her findes bl.a. en liste over de blade jeg har, billeder fra bladene og lidt baggrund. Send endelig billeder, hvis du for nylig har realiseret en af modellerne fra de gamle AOH-blade, i en ny og (mere eller mindre) moderne retro-version 🙂

20120405-212310.jpg

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.