hurlumhey

Birgit'ens blok
Home » Foldepunge

Foldepunge

img_0180

På denne side er samlet de sy-beskrivelser for de ovenfor viste foldepunge. Sy-beskrivelserne findes ved at følge links for de enkelte punge nedenfor, og ligger som slideshows, hvor billederne er kommenterede med beskrivelse og små-fif. Mit ønske er at disse beskrivelser kan bruges af lærere i håndarbejde, enten ved forberedelse af undervisning eller direkte i undervisningen. Jeg er meget interesseret i at få feedback tilbage på HVAD af dette materiale man har kunne bruge, og HVORDAN man har kunne bruge det.

Ligeledes håber jeg at disse slideshows kan inspirere andre lærere til at være opmærksomme på at tage billeder af alt det arbejde, de og deres elever går og laver, sådan at det kan bruges som inspiration og/eller undervisningmateriale af andre undervisere i håndarbejde. Jeg bidrager meget gerne med råd og erfaringer omkring opbygning af slideshows.

Tyrkis foldepung. Lukket vha isyet knap og knaphul. Stoffet er møbelstofprøver fra den lokale genbrugsforretning.

Foldepung i sort/hvidt grovvævet stof. Lukket vha trykknap. Pungen er syet som den tyrkis foldepung, efter samme mønster. Eneste forskel er lukningen, der sker vha trykknap.

Blomstermønstret foldepung med indsyet volumen, lukket med 2 knapper og riet løkke-snor i kanten

Aflangt penalhus i sort groftvævet stof, lukket vha 2 løkker der er indsyet i symaskinesømmen (Penalhuset kan vendes; derved fremkommer et mørklilla penalhus med maskinbroderi, se nedenfor)

Aflangt penalhus i mørklilla groftvævetstof. Bagside og klap er dekoreret vha maskinbroderi

Blomstermønstret flad foldepung med 2 rum. Lukket vha trykknap.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.