hurlumhey

Birgit'ens blok
Home » Baby-udstyr » Baby-sengetøj

Baby-sengetøj

July 5th, 2009 Posted in Baby-udstyr, Håndarbejde

Pyh, jeg nåede det! -At få syet baby-dyner og tilhørende sengetøj. Blev færdigt 5 dage før termin;-)

IMG_0307Dynen er en helårs dun-dyne fra Jysk, til voksne. Ud af den har jeg lavet 2 baby-dyner (70×100) og en junior-dyne (100 x 140). Og… jeg gør det aldrig mere;-) Det var vildt bøvlet af få fjerdene væk fra der hvor der skylle syes (2 sømme, så der kunne klippes imellem), og så få mokset dynen ind gennem symaskinen. -Men det lykkedes da tilsidst, og resultatet er også blevet rigtig lækkert.

Sengetøjet er syet af 2 gardiner af ubleget lagenlærred, fra loppemarked. Og hvis syning af dynerne drillede, så er sengetøjet jo “pease-of-cake”, så ud over de 2 sæt (lagen og dynebetræk), så kommer der helt sikkert flere til.

Liften har Jens aftaget fra en kollega. -Og nu er den så veludstyret, og klar til at huse en ny, fin baby:-)

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.