hurlumhey

Birgit'ens blok
Home » Håndarbejde » Maskin-strikket pudebetræk

Maskin-strikket pudebetræk

January 2nd, 2011 Posted in Håndarbejde, Maskinstrik

Første produkt fra strikkemaskinen i laaaaang tid; et glatstrikket pudebetræk i blå uld-kamgarn fra garn.dk

Det har virkelig været en fornøjelse at komme igang med maskinen igen, efter at den er blevet serviceret, og jeg iøvrigt har givet los, og frejdigt bruger løs af de 3 spoler kam-garn, som jeg har investeret i.

Rent teknisk; Opslagningen er lukket, over 70 nåle på hver seng, mens selve strikningen er “åben i den ene side” (BX med piletaster, støtter i hvile og arbejde på forreste og bagerste seng, henholdsvis). Afslutningsvis er hæftet over begge senge, mens arbejdet stadig er i maskinen. På den måde er pudebetrækket faktisk færdigt, når det slipper maskinen; det eneste, der skal syes efterfølgende, er den side som inderpuden proppes ind i betrækket igennem.Et dejligt hurtigt projekt, hvor produktet fremkommer efter en sølle times tid.

One Response to “Maskin-strikket pudebetræk”

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.