hurlumhey

Birgit'ens blok
Home » Baby-udstyr » Vente bukse-indsats

Vente bukse-indsats

March 10th, 2009 Posted in Baby-udstyr, Håndarbejde

bukse-indsats-skitsejpgNår man sådan går og vokser ud af sine bukser, går man jo og funderer over hvad man kan gøre ved det. -Jeg har hørt noget om at nogen har sådan et indsats-stykke, som de lyner eller knapper i gylp-åbningen. Jeg ved ikke helt præcis hvordan den ser ud, men jeg har tænkt lidt over det selv, og skitseret en løsning, jeg tror kunne være meget anvendelig. Min tanke er at selve indsats-stykket er indenfor bukserne, men at knap-stropperne går udenover. Det nederste midt-stykke er ment som en bæltestrop; på den måde kan man få bæltet placeret neden under maven…

Hvis nogen kender til konstruktionen af andre former for indsatsstykker, og måske endda har afprøvet dem, hører jeg meget gerne fra dem!

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.