hurlumhey

Birgit'ens blok
Home » Baby-udstyr » Duplo-tæppe

Duplo-tæppe

August 18th, 2010 Posted in Baby-udstyr

Jeg har gjort et legetæppe/Duplo-pose til den førstefødte. Ideen kom fra Jens, der huskede at nogle nabo-unger “hjemme på vejen” havde sådan et. Og jeansstof har jeg stadig så rigeligt af.
Læringen ved dette hyggelige projekt har været at 1) Sejløjne er dyre (4,5 kr stk, 30 stk. Dertil dem som jeg har ‘øvet’ mig på, 2) man skal virkelig sikre sig at monteringsdelene til sejl-øjnene ligger rigtigt, inden man hamrer, 3) man ska købe lidt ekstra øjne, end dem man skal bruge; både til at øve sig på pg til at have i reserve, 4) man skal virkelig hamre dem ordentlig i, øjnene, ellers trækker de sig bare ud af stoffet igen, 5) man skal (selvfølgelig) gøre sig umage med hullerne; jeg har klippet dem ud, hver og en, da dimsen til at slå hullerne med, ikke var skarp nok (eller… måske var det mig, der ikke var det…).
Nu må man bare håbe at kiddo bliver rigtig glad for den, i mange år:-)

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.