hurlumhey

Birgit'ens blok
Home » AOH retro

AOH retro

Jeg har arvet en bunke bedagede ‘Alt om Håndarbejde’-blade, fra 80′erne og start-90′erne. At bladre i dem er et utrolig glædeligt gensyn; disse blade har jeg bladret igennem UTALLIGE gange, i mine teenager-år. De har inspireret mig, både den gang som nu, og har i høj grad været med til at præge min kreativitet.
Idag er bladene, udover at være en svært behagelig ‘walk-on-memory-lane’ og en masse interessant baggrundsstof, et sjovt retro-input, med mange sjove ideer og modeller, der snildt kan bruges i dagens modebillede.
Jeg glæder mig til at dykke meget mere ned i bladene, og lege med farver, former og kombinationen i tankerne og i virkeligheden:-)

Et arkiv over de blade jeg har, kan man se her.

En samling af billeder af AOH-projekter, som jeg godt kan li’, kan man se her.

Billeder af realiserede projekter fra dengang og nu kan ses her. Hvis du har lavet et projekt fra AOH, meget gerne en nyfortolkning af de gamle retro-modeller, så send et billede af modellen fra bladet, og dit færdige retro-produkt; så lægger jeg det her på siden, til glæde og inspiration for andre AOH-retro fan:-)

Lidt historie om AOH.

2 Responses to “AOH retro”

  1. Hej. Jeg kan se at du har rigtig mange af Alt om håndarbejde bladende. Jeg søger en opskrift på et juletræstæppe, som er lavet i 80’erne. Der er en dame og en herre nisse, som holder hinanden i hånden – hele vejen rundt om tæppet. Ligger du inde med den opskift, for så er jeg meget interesseret i at købe den 🙂

    Mvh.

    Vibeke

  2. Hej

    Jeg har sendt dig en lille hilsen på billedsiden til dette post 🙂

    Marianne

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.