hurlumhey

Birgit'ens blok
Home » Fagligt mm » Ph.d.

Ph.d.

October 29th, 2007 Posted in Fagligt mm

forside.jpgHer sidder man så, mandag morgen, og tænker tilbage på en helt fantastisk weekend: Fredag eftermiddag forsvarede jeg min ph.d., og det gik rigtig godt! Ved receptionen bagefter var der mødt rigtig mange gode folk frem, hvilket jeg sætter rigtig stor pris på! Og både på Peter Wessel og på Waxies hyggede vi igennem. Isabel og Natalie, som var kommet hele vejen fra Hamborg, kom også vældig i snak med flere halvfulde danske fyre. 1000 tak til alle der var med til at gøre dag og aften til et minde for livet:-)

Og igår, søndag, fik jeg så flyttet stort set hele min lejlighed ned til Steinmannsgade, vores nye hjem fra på torsdag. Det var SÅDAN en fornøjelse at Buchardt, Sonja, Katrine, Christian, Johannes og mine forældre var mødt frem og knoklede løs! 1000 tak for hjælpen!

Ih, hvor kan man altså sagtens…

One Response to “Ph.d.”

  1. Tillykke med det Dr. 🙂

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.