hurlumhey

Birgit'ens blok
Home » Håndarbejde » Forkortede rækker

Forkortede rækker

February 3rd, 2009 Posted in Håndarbejde, Maskinstrik

 

strikkeprc3b8ve-nederdelsstriber

Forkortede rækker på Passap’en. Som I kan se, prøvede jeg mange forskellige slags kiler, og jeg er blevet vældig glad for de brede striber. Den halve kile midt i billedet var egentlig en fejl, der indtrådte efter at jeg måtte pille lidt op. -Men jeg syns faktisk at sådan en halv kile op mod den hele kile til venstre, gør sig rigtig godt. -Derudover gjorde jeg mig en masse gode tekniske erfaringer (der er seføli en grund til at billedet herover er så hårdt beskåret…;-)). Lessons-to-learn:

*Brede striber er fine. *Sørg for rigeligt med garn ved farveskift (til hæftning, og så arbejdet ikke trækkes sammen i kanten). *Brug vægt; især den dobbelte kant taber alt for tit masker, ellers. *Det karry-farvede garn skal blot være 2-trådet, hvor grå og sort er 3-trådet. *Hav de opvundne nøgler liggende på gulvet (fremfor i bordhøjde), så der er lidt vej, hvor garnet kan rette/vikle sig ud. *Kør ikke for hurtigt med slæden, garnet snurrer sig sammen, og laver knuder. *Overvej om kilerne kan laves i venstre side (for at undgå farveskift ved den nederste kant, især hvis jeg fortsat satser på en pæn dobbeltkant. *Undersøg hvordan hullerne for enden af de forkortede rækker kan undgåes (noget med at føre tråden omkring forrige nål, eller sådan noget).

Så der er nok af ting at arbejde videre med:-) Heldigvis har jeg garn nok, fra mit garn-scoop, så det er jo bare at komme igang.

One Response to “Forkortede rækker”

  1. […] man kan se af et tidligere indlæg, er jeg i gang med “Projekt strikket kjole med nederdels-vidde vha forkortede rækker”. […]

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.