hurlumhey

Birgit'ens blok
Home » Baby-udstyr » Ringslynge, hjemmegjort

Ringslynge, hjemmegjort

June 22nd, 2009 Posted in Baby-udstyr, Håndarbejde

Her er et billede af den ringslynge, jeg just har syet. -Der kommer forhåbentlig et billede af slyngen i brug, med baby, “lige om lidt”;-)

IMG_0246

Skulderen er syet efter altomslynger.dk’s beskrivelse:
http://maisha.dk/node/16

Faktisk er det nr. 2 slynge, jeg har syet. Men med den første fandt jeg ud af at det stof jeg har brugt, er lige kraftigt nok til de ringe jeg har købt. Så nu har jeg købt noget tyndere stof (ved isenkræmmeren på trøjborg. Der har de en flok ruller, til 25kr/meter, i lige præcis 90 cm bredde. -Ret smart, for så slipper man for at kante langs slyngen. Nogle af disse ruller er mere specielle end kønne (seføli et spørgsmål om personlig smag;-)), men der er også nogle der er helt ok). Ringene (medium) har jeg købt på nettet, ved mamalife.dk, de koster 40-50 kr pr. sæt, afh. af antal, dertil forsendelse: 36kr (formentlig også afh af antal).

Foldning af slyngestoffet ved ringene kan tilsyneladende gøres på 1000 måder. Inspiration til dette kan man se her:
http://www.sleepingbaby.net/jan/Baby/shoulders.html

Endelig er der nogle rigtig fine brugsvejledninger her:
http://www.slynger.dk/group.asp?group=122
http://www.mamaslynge.dk/
http://www.altomslynger.dk/node/23

Og hvis man har brug for at “snakke” med nogen om ringslynger, eller bære-redskaber generelt, så er det bare med at få sig meldt ind i slyngebarn.dk:-)

One Response to “Ringslynge, hjemmegjort”

  1. […] forhold til beskrivelsen af slyngen her, har jeg i mellemtiden skiftet ringene ud med str Large. Det gør det vældig let at justere […]

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.