hurlumhey

Birgit'ens blok
Home » Håndarbejde » Maskinstrik og cykelslange

Maskinstrik og cykelslange

January 31st, 2010 Posted in Håndarbejde, Maskinstrik

På billedet herover ses resultatet af nogle timers eksperimenteren på en enkeltsengs strikkemaskine. Resultatet er fremkommet ved at jeg har strikket nogle ringe af cykelslange, ind i det strikkede stykke. Ringene er selvfølgelig fremkommet ved at jeg simpelthen har klippet cykelslangen i bidder af ca. 2mm brede. Disse ringe har jeg så hængt på en maske, men strikke-arbejdet sidder på maskinen. Derefter er ringen snoet et par gange om sig selv, og så er den trukket hen til masken, 3 nåle længere henne i arbejdet, og trukket ned over denne. Et “close-up” billede ses herunder.

For at man kan trække slæden fordi når næste række skal strikkes, er det vigtigt at gummi-ringen sidder nede omkring selve masken, og ikke omkring nålen!
Jeg synes det giver en rigtig god effekt i det strikkede stykke, med disse indstrikkede gummiringe. -og hermed er idéen givet videre:)

Hvis nogen benytter sig af idéen, vil jeg da vildt gerne se resultatet.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.