hurlumhey

Birgit'ens blok
Home » Håndarbejde » Hæklet pude, “blomster-sekskanter”

Hæklet pude, “blomster-sekskanter”

June 20th, 2011 Posted in Håndarbejde, Indretning

I mit pilatesbold-betræk projekt, har jeg været på udkig efter opskrifter på 5- og 6-kanter. Har man nok af disse polygoner, kan de syes sammen til en bold, på samme måde som en fodbold er konstrueret.
I min søgen, er jeg kommet forbi denne fantastiske hæklede bold, der er bygget op efter fodbold-princippet.

 

 

 

 

 

 

 

 

Vha den über-pædagogiske beskrivelse af hvordan de hæklede blomster-sekskanter, har jeg hæklet en ordentlig flok af disse. Og jeg har, efter diverse overvejelser, besluttet mig for at de skal bruges til et sofapudebetræk:

20110620-112013.jpg

Garnet er ‘det billige’ bomuldsgarn’ (som jeg i sin tid købte til at knytte suttesnore) fra Bilka, og jeg hækler med pind 3mm.

 

 

 

 

 

 

Jeg har endnu ikke fundet ud at hvordan man hækler “halve” polygoner, så jeg kan ende op med en firkantet pude-forside. -Så derfor er planen at hækle et “rør”, der kan udgøre både forside og bagside af puden.

 

One Response to “Hæklet pude, “blomster-sekskanter””

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.