hurlumhey

Birgit'ens blok
Home » Håndarbejde » Björk-puder

Björk-puder

June 19th, 2011 Posted in Håndarbejde, Indretning

I min afdækning af forskellige måder at beklæde sin pilatesbold (se mere her), har jeg eksperimenteret lidt med at hækle af stof-strimler fra t-shirt, for at ende op med noget a la Stine Rønsch’ pilatesbolde, der er hæklet af karteuld (se mere her). Dette projekt er stadig “under udvikling”, som man siger…;-)

Anyways, gemalen har doneret mig en flok af hans aflagte t-shirts, som jeg så klipper i strimler til hækle-projektet. Én af disse t-shirts var dog lidt for go’ til bare at “strimle”, nemlig hans Björk t-shirt. Så den har jeg klippet printet ud af, og syet til puder. De matcher PERFEKT til vores gamle morfar-øreklapstol, bedre end billedet her gengiver:

Begge puder, der er syet af hhv. for- og bagside af t-shirten, kan ses her:

Stoffet til bagsiden af puderne (jeg har jo brugt resten af t-shirten til hækle-strimler…) fandt jeg i en af mine favorit stof-forretninger, nemlig i kælderen i “Up-to-Date” i Åbyhøj. Farven på dette stof matcher totalt godt til t-shirt stoffet, selvom det er en helt andet kvalitet (vævet viskose/kunststof, hvor t-shirten jo er i strikket jersey-stof).

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.