hurlumhey

Birgit'ens blok
Home » Håndarbejde » Betræk til pilatesbold

Betræk til pilatesbold

June 19th, 2011 Posted in Håndarbejde, Indretning

Jeg har fået en mission; at samle måder at beklæde sin pilatesbold på;-) Med et betræk til sin pilatesbold, kan man gøre den til et lækkert møbel, der ‘klæder’ ens bolig. På den måde kan bolden både fungerer som en lækker puf/stol og et godt træningsredskab.

Ideen fik jeg ved at se programmet til en kunsthåndværker-udstilling i Ridehuset, hvor Jane Ingerslev udstillede. Hun laver knapper af vintage-stof (ja, sådan nogle mormor-broderier…), som man kan se her:http://www.outdated.dk/

Som jeg husker det, havde hun i oplæget også spekuleret lidt over om man kunne lave betræk til pilatesbolde på samme måde, altså ved at beklæde dem. Jeg har ikke siden set hende omtale dette projekt, men det plantede et lille spire i mit krea-hjerneområde; nemlig at samle de forskellige ideer jeg kan finde, for hvordan man kan beklæde sin pilatesbold.

Tjek min “pilatesbold-betræk”-side her

-Og skriv endelig med ideer!

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.