hurlumhey

Birgit'ens blok
Home » Håndarbejde » Sekskant til pilatesbold betræk

Sekskant til pilatesbold betræk

June 20th, 2011 Posted in Håndarbejde, Indretning

Så lykkedes det mig sørme at få hæklet en 6-kant med en sidelængde på 15 cm, sådan som jeg har beregnet at den skal være, for at passe til et pilatesbold betræk, et af mine igangværende projekter.

20110620-041631.jpg

6-kanten er hæklet af godt forvaskede lagener (fra diverse loppemarkeder, naturligvis), der er revet i ca. 1,5 cm brede strimler. Hæklenålen er en størrelse 5,5cm. Stort tak til nabo (Bir)gitte, der gav mit tips til hvordan man sammenføjer enderne af 2 stofstrimler:

 

 

Man klipper en kort slids i begge ender. Først trækkes den ende, der skal forlænges, igennem slidsen i den nye strimmel. Derefter trækkes hele den nye strimmel igennem slidsen på den strimmel, der skal forlænges.

 

Nu mangler jeg så bare 19 6-kanter og 12 5-kanter, jvf denne skitse, så har jeg nok polygoner til at beklæde en pilatesbold…;-)

 

One Response to “Sekskant til pilatesbold betræk”

  1. […] -Og jeg er STOLT, og glad for resultatet! Indlæg med status-billeder kan ses her, og her. […]

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.