hurlumhey

Birgit'ens blok
Home » Maskinstrik » Forkortede rækker uden huller

Forkortede rækker uden huller

February 27th, 2009 Posted in Maskinstrik

img_0074

Som man kan se af et tidligere indlæg, er jeg i gang med “Projekt strikket kjole med nederdels-vidde vha forkortede rækker”. På billedet kan man se hvordan jeg har arbejdet med at undgå at få huller for enden af kilen, og jeg fandt ud af en løsning tilsidst; Når jeg har kørt slæden til venstre (og iøvrigt har kilen i højre side), forbi overgangen mellem aktive og passive nåle, slår jeg garnet om den første nål til venstre, der er i hvile.

På billedet herunder ses at jeg lige har tjekket at jeg også kunne finde ud af at lave en 3-farvet kile:

img_00751

Jeg fik også et andet tips af Birthe Risbjerg, vedrørende de forkortede rækker; Ved farveskift benytter man sig af “slavenål” nogle nåle til højre for arbejdet, til at sikre sig at der er nok garn til at hæfte med. Smart:-)

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.